AAEE

Les activitats extraescolars ofereixen als alumnes noves oportunitats d’aprenentatge fora de l’horari escolar. El tipus d’activitats que es proposen complementen l’oferta escolar i combinen diferents disciplines, des de les esportives fins a les artístiques, sense deixar de banda d’altres amb un component més lúdic.

La comissió d’activitats extraescolars és qui s’encarrega de programar, coordinar i gestionar les diferents activitats, així com els serveis d’acollida de matí i de tarda. Per a cada curs es proposen novetats, però hi ha algunes activitats consolidades. Així, natació, volei i fútbol sala —dins les disciplines esportives— teatre, dansa i circ —dins les arts escèniques— i tallers d’art, còmic i robòtica s’ofereixen any rere any.

A més a més de les activitats extraescolars que s’oferten cada curs, les famílies disposen d’un servei d’acollida al matí i a la tarda. Aquest servei es contracta de forma puntual i té per objectiu ajudar a les famílies que ho requereixen.

L’horari és de 16:30 a 17:30, excepte algunes activitats que acaben a les 18:00. El programa es lliura els últims dies del curs anterior i les classes comencen al setembre i acaben al juny. Els continguts de les diferents propostes es poden consultar a la mateixa web de l’AMPA.

Si us voleu posar en contacte amb nosaltres us podeu adreçar a aaeeconcepcio@gmail.com