batucada-carnestoltes-2022

Betevé visita la rua musical de l’escola

A l’escola ens encanten els jocs (l’eix central d’aquest curs) i la música i res d’això va faltar a la rua de Carnestoltes d’aquest any, que es va deixar veure -i sobretot sentir!- pels voltants del Mercat de la Concepció. Després de dos anys sense la festa, l’alumnat s’hi va bolcar però també les famílies, que van decorar el passatge del Pla la nit abans i van organitzar una gran xocolatada.

Betevé no s’ho va voler perdre i ens va fer una notícia per al btvnoticies vespre. Si voleu veure els nostres dominos, puzzles, parxisos… i la gran batucada de la classe de sisè aneu al minut 24 d’aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies