L’escola tindrà un pati més verd i inclusiu al setembre

Després d’una llarga lluita de la comunitat d’educativa, l’escola ha aconseguit ser un dels centres educatius escollits al projecte ‘Transformem els patis’ d’aquest curs, que impulsen l’Ajuntament i el Consorci d’Educació de Barcelona. L’objectiu d’aquest programa és convertir els patis en espais més naturalitzats, coeducatius i comunitaris perquè l’escola pugui aprofitar al màxim el seu potencial educatiu i lúdic.

De moment, s’ha fet un primer estudi dels patis i una reunió, on han participat el personal del consistori i el consorci i el professorat, l’equip de menjador, l’alumnat i les famílies. D’ara fins al juny, es treballarà en l’elaboració d’un disseny concret que pugui recollir totes les aportacions, en especial les de l’alumnat.

El projecte ‘Transformem els patis’ compta amb la col·laboració de l’Institut Infància i Adolescència de Barcelona i l’Associació de Mestres Rosa Sensat i té la missió d’acompanyar i dotar de recursos les escoles perquè obrin un procés de reflexió sobre els seus patis i generin una mirada crítica que permeti plantejar un canvi físic però també conceptual i pedagògic d’aquests espais.

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies