Protesta Eixample Respira

Aquest divendres celebrem carnestoltes i tallem el carrer Bruc. T’hi esperem!

Aquest divendres 25 de febrer seguim recuperant festes i tradicions amb la Xocolatada de Carnestoltes!

A més, seguirem fent força per la pacificació de l’entorn escolar i tallem el carrer Bruc (el tram entre c/València y c/Aragó) entre les 16:30h i les 17h.

Us esperem després de la rúa de l’escola, a partir de les 16:30h, disfressats o no i amb moltes ganes de passar-ho bé!

Tall de carnestoltes

Sortim al carrer per reclamar la pacificació de l’entorn de l’escola

L’aire que respirem cada dia, cada instant, a casa nostra, en els nostres carrers, a les nostres escoles, ens està perjudicant greument la salut.

Les famílies de l’Escola de la Concepció ens adherim a la campanya impulsada per Eixample Respira i l’aFFaC que té com a objectiu exigir a l’administració pública, Ajuntament de Barcelona, Generalitat de Catalunya i Govern de l’Estat Espanyol, una solució immediata al greu problema de la mala qualitat de l’aire, els alts nivells de soroll i l’alta ocupació de l’espai públic per part dels vehicles privats al districte de l’Eixample.

Per aquesta raó les famílies de l’Escola de la Concepció tallem de forma reiterada el carrer Bruc, entre els carrers de València i Aragó, per reclamar un entorn escolar més segur i pacificat.

Durant l’acció reivindicativa està previst que membres de l’AFA puguin parlar amb una representant del districte de l’Eixample per trasllardar-li la voluntat de les famílies d’aconseguir un entorn escolar menys contaminat, segur i amb espais de jocs per als infants.

L’objectiu de les famílies és aconseguir que es pacifiquin els carrers de València i Aragó, amb senyalitzacions clares i radars de control de velocitat; així com el carrer de Bruc, com a sortida natural de l’escola. L’AFA també reclama una solució urgent per a l’entrada al pàrquing del passatge de les Escoles, un dels punts més perillosos de l’entorn de l’escola.

El tall té el suport d’Eixample Respira i l’aFFaC.

Tall carrer Bruc 25 febrer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies