Subscripció al diari ARA

La FAPAC ha arribat a un acord amb el Diari ARA per tal que totes les famílies de l’AMPA puguin accedir gratuïtament, durant un mes, a l’edició digital del diari.

Entre d’altres avantatges, la subscripció digital al Diari Ara permet llegir el diari cada dia en suport PDF, entrar a la primera edició del diari de l’endemà, cada nit, a les 23.00 h, a més de descomptes especials en diversos productes i esdeveniments culturals a través de l’Espai del Subscriptor.

Si voleu estar subscrits durant mes a l’edició digital del Diari Ara, cliqueu aquí

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies