Arriba Carnestoltes!

Arriba el dia més sonat del curs i els alumnes de la Concepció ja preparen indumentària ben salvatge per sortir a desfilar.
Us esperem a tots a la rua que sortirà el proper divendres 5 a les 15:45 per la porta principal.
Després de la gran desfilada, les famílies podran recollir els nens com cada dia, però a les 17:00 s’obriran de nou les portes del pati per a fer l’esperada xocolatada. Us animem a portar pastissos, fruita, coques o el què us hi agradaria sucar!
Visca el Rei Carnestoltes!

ÚLTIMA HORA: Finalment, les activitats extraescolars de divendres 5, tant skate com volei, es duran a terme amb normalitat. L’únic canvi és que skate es realitzarà al gimnàs de l’escola. Per a intentar mantenir cert ordre en les activitats, ens avisen que no es podran alternar extraescolars i xocolatada: cal escollir una de les opcions i deixar de fer l’altra. Gràcies!

 

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies