Voteu per l’Institut Angeleta Ferrer!

Aquests darrers anys i, sobretot aquest curs, la manca de places d’Institut públic ha deixat molts nois i noies fora dels instituts públics sol.licitats a la Dreta de l’Eixample. És previsible que aquest problema vagi en augment, quan d’aquí dos anys, surtin les primeres promocions de les escoles Univers i Encants.

Si bé a l’Eixample Esquerre s’ha creat l’Institut Viladomat (en barracons), a la Dreta de l’Eixample existeix el solar per fer realitat l’Institut Angeleta Ferrer (c/ Marina amb c/Consell de Cent), però les obres per construir-lo van ser aturades a darrer moment l’any 2011.
L’empresa constructora va haver de ser indemnitzada i el solar segueix buit.

És per aquest motiu que us convoquem a fer-vos sentir mitjançant la plataforma de participació que ha facilitat l’Ajuntament de Barcelona. Aquí en trobareu l’enllaç per poder votar la proposta:
https://decidim.barcelona.cat/proposals/instituts-viladomat-i-angeleta-ferrer

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies