Gran èxit de la inauguració de la biblioteca

La inauguració de la biblioteca divendres passat fou tot un èxit!

Volem agraïr a la Comissió de Biblioteca que ens permetés disfrutar del final feliç d’un projecte que s’ha fet realitat gràcies a l’esforç conjunt de l’escola, el Consorci d’Educació i l’Ampa.

Des de la projectació i re-disseny inicial de Miquel Martínez, fins a la biblioteca que divendres vam inaugurar, han passat dos anys de feina intensa que la Comissió de Biblioteca i l’escola han fet conjuntament.

S’hi suma la tasca de pares voluntaris com Daniel Berdala, responsable de la decoració mural; els pares muntadors de tot el mobiliari (aquí en teniu la crónica); a més els voluntaris que van ajudar a inserir els llibres catalogats al sistema informàtic que permetrà el servei de préstec.

Gràcies també a Enric Gomà, Miquel Berga, Pilarín Bayés, Artur Laperla, Mariona Trenchs, Martina Escoda o Carme Faro que, amb la seva participació, van convertir en memorable la setmana prèvia a la inauguració.

Gràcies a tots per fer possible un espai que gaudiran tots els alumnes de l’escola!

Podeu veure algunes imatges de la celebració tot clicant aquí.

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies