En defensa de l’Escola Pública

El proper dissabte 12 de novembre a les 17:00 tindrà lloc la manifestació en defensa de l’Escola Pública a la Plaça Universitat de Barcelona. Al següent enllaç hi trobareu tota la informació: Assemblea groga

Igualment, us proposem signar a Change.org per a reclamar un nou institut a la Dreta de l’Eixample: https://www.change.org/p/meritxell-ruiz-necessitem-el-teu-ajut-per-a-la-construcció-d-un-nou-institut-a-la-dreta-de-l-eixample?recruiter=185661876&utm_source=starters_petition_mgmt&utm_medium=email&utm_campaign=petition_mgmt_5_sigs_emailed_by_starters

És important que ens fem sentir!

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies