A ritme de rumba

Aquest any la rumba catalana serà la protagonista de la Concepció.

Per aquest motiu, el proper dissabte 26 estem tots convocats a decorar el vestíbul de l’escola a ritme de Gato Pérez, Peret i el Pescaílla!

A partir de les 10:30, començarem a engalanar l’entrada com una plaça del barri de Gràcia i necessitem la col.laboració de tothom: pares, mares, família i amics. Només cal que vingueu amb ganes i amb capses de cartró: com més grans millor!

Com cada any, acabarem amb el tradicional pica-pica.

Us hi esperem!

Comissió de Festes i Activitats Culturals
festesconcepcio@gmail.com

 

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies