Xerrades formatives per les famílies

Us recordem que dins el programa de Suport Educatiu a les famílies, ens proposen la xerrada sobre “Autoritat i límits” dedicada a les famílies d’infantil:

“Concepte d’autoritat. La importància d’establir els límits: les normes negociables i no negociables. Manteniment del pactes negociats, arguments, discurs vàlid, por d’equivocar-nos, penediment, malestar… Com resoldre conflictes amb els nostres fills i filles.”
La xerrada serà a càrrec de Mònica Vázquez el 26 de gener a les 18:00 a l’escola, però cal un mínim d’assistents perquè tingui lloc!

Si us plau, les persones interessades adreceu-vos ben aviat a: inclusivaconcepcio@gmail.com

Aquesta xerrada, com les altres accions formatives de l’Ajuntament, és oberta a persones de fora del centre. Si coneixeu algú que hi vulgui assistir, li podeu fer saber per tal que s’inscrigui escrivint al mateix mail.

Igualment, us facilitem els pdf de les xerrades previstes a d’altres centres. Si alguna fos del vostre interès, caldria que contactéssiu amb el centre on la xerrada ha de tenir lloc.

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies