Taller sobre Bullying

Dins el programa de Suport Educatiu a les famílies, ens proposen un taller dedicat a les famílies de primària:
“El bullying, una responsabilitat de tothom. Taller de prevenció i atenció de la violència entre iguals. ”

“El taller té l’objectiu de proporcionar eines per entendre el fenomen i al mateix temps proporcionar eines clau de prevenció i intervenció per a la família de la víctima, l’agressor/a i de la resta dels companys i companyes. Quan hi ha bullying, tots i totes tenim molt a fer.”

La xerrada/taller serà a càrrec de Mireia Parera el 30 de març a les 18:00 a l’escola, però cal un mínim d’assistents perquè tingui lloc!

Si us plau, les persones interessades adreceu-vos ben aviat a: comissioinclusivaconcepcio@gmail.com

Aquesta xerrada, com les altres accions formatives de l’Ajuntament, és oberta a persones de fora del centre. Si coneixeu algú que hi vulgui assistir, li podeu fer saber per tal que s’inscrigui escrivint a la mateixa adreça de correu electrònic.

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies