Debat extraordinari sobre l’educació pública catalana

El proper dissabte 25 de març, de 10:00 a 19:00, tindrà lloc el Debat extraordinari sobre l’educació pública catalana a l’Institut Flos i Calcat de Nou Barris.

Aquest debat està organitzat per 31 entitats, (entre les quals es troben assemblees grogues, la FAPAC, sindicats, movimients socials i col·lectius) i està obert a claustres, mestres, direccions, ampes i ciutadania preocupada per l’educació pública. El programa pot esdevenir un punt de partida únic per començar a pensar entre tots en un model educatiu socialment transformador que faci front al model privatitzador actual.

Trobareu, adjunts a la notícia, tant el Programa, com el Manifest. Tota la informació del debat i el formulari d’inscripció gratuïta són al web http://debateducaciopublica.cat .

El dia 25 hi haurà servei d’acollida d’infants i al web del debat trobareu un recull de greuges per fer arribar totes aquelles problemàtiques o queixes que considereu que cal denunciar i que sovint queden invisibilitzades en la quotidianitat de la tasca educativa.
Animeu-vos a assistir-hi per informar-vos i per debatre sobre l’educació pública!

Institut Flos i Calcat, Av. Rio de Janeiro 92, Nou Barris.

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies