Celebrem la Castanyada

Benvolgudes famílies,

El dimarts vinent, 31 d’octubre a les 17 h, celebrarem la Castanyada al pati de l’escola.

Per fer més dolça la festa, us animem a que porteu pastissos, galetes, pastisseria sense gluten i el que us vingui de gust per acompanyar les castanyes que ens prepararan des de la cuina de l’escola.

Us recordem que el funcionament serà el mateix que d’altres anys: els nens sortiran com de costum de l’escola i podran tornar a entrar-hi acompanyats d’un adult que se’n faci càrrec. Les activitats extraescolars es duran a terme amb normalitat, sense cap canvi.

IMPORTANT!
Necessitem mans voluntàries per a l’organització:
Sigui dimarts a les 9:00 h per preparar les castanyes, que després cuinarà en Ramon, i per fer paperines de paper de diari. Punt de trobada al menjador. O bé, dimarts entre 16:30 h a 18:00 h per al muntatge i desmuntatge de taules, recollida, etc.

També necessitem diaris, així que ens els podeu deixar el mateix dia a les 9:00 h al menjador.

Moltes gràcies per la vostra ajuda!
Bona Castanyada a tothom!!!

Comissió de Festes i Activitats Culturals
AMPA Escola Concepció

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies