Anem per feina

Arrenca un dels esdeveniments més transformadors de l’escola, així que el pròxim dissabte 2 estem convocats a decorar el vestíbul.

“Ens apropem al món àrab” és el tema del projecte transversal d’enguany, de manera que es necessita molta col·laboració per tal de transformar aquest espai en una haima, o una casba, o potser en… Us ho imagineu?

En tot cas, ens hi posarem a partir de les 10:30 h. Només cal que vingueu amb ganes d’aconseguir el repte de l’any deixant el vestíbul completament transformat. L’esmorzar està garantit i les rialles també.

Us hi esperem a tots, grans i petits!

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies