Xerrada “Islam i Musulmans de Barcelona, ho sabem tot?”

Benvolgudes famílies,

Dins el programa de Suport Educatiu a les famílies, hem proposat, atès l’eix transversal d’enguany, fer a l’escola la xerrada “Islam i Musulmans de Barcelona; ho sabem tot?” 

“Coneixem els nostres veïns i veïnes musulmans de la ciutat?; en què creuen?; què vol dir musulmà, àrab, islamista i islamofòbia?; quina és la realitat? Una introducció a aquests conceptes clau per entendre mínimament la situació de l’islam i la ciutadania barcelonina que confessa aquesta religió. Xerrada-taller a càrrec de SAFI Catalunya.”

La xerrada serà a càrrec de SAFI Catalunya el 17 de gener a les 18:30 h a l’escola, però cal un mínim d’assistents perquè tingui lloc. 

Hi haurà servei d’acollida.

Si us plau, les persones interessades adreceu-vos a:

comissioinclusivaconcepcio@gmail.com

Per una altra banda, us adjuntem el llistat de xerrades que es faran a altres escoles de Barcelona, per si us interessa anar-hi. Normalment aquestes xerrades estan obertes a totes les famílies, només us heu de posar en contacte amb l’escola o AMPA convocant en cas que hi vulgueu assistir.

Atentament,

Comissió Inclusiva

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies