Anar al contingut →

Audenis parla al seu web sobre el 4t Premi Patxin

Audenis es una botiga d’instruments i accessoris musicals fundada el 1928 i situada a l’Eixample de Barcelona. La seva oferta es completa amb un extens fons de partitures i llibres de música. Amb un nombre superior als 32.000 títols, el seu catàleg de partitures és un dels més amplis del mercat musical. S’hi pot trobar obres per a tots els instruments sols, acompanyats o en grups de cambra i partitures de butxaca. Cal remarcar una secció dedicada a la música de cambra fàcil i una altra corresponent a la música vocal incloent-hi obres per a cor, solistes i òperes.

Audenis dóna suport al projecte oferint al nens que integren les Big Bands la possibilitat d’accedir a instruments de qualitat amb unes condicions molt favorables.

Aquest es el text íntegre de la noticia:

El dissabte 18 de juny es va fer el lliurament del 4t Premi Patxín al bateria Aldo Caviglia. Des del curs 2007-2008 l’AMPA i l’Escola de la Concepció organitzen el Premi Patxin que s’atorga a les entitats, formacions o persones que donen suport al projecte de música de l’Escola. El primer guardó va ser lliurat el juny del 2008 a La Locomotora Negra. A la festa del lliurament hi van participar totes les big bands de l’Escola de la Concepció acompanyats del guardonat i de convidats especials de formacions de jazz emblemàtiques com La Locomotora Negra, Sant Andreu Jazz Band o La Vella Dixieland.

Podeu veure la noticia sobre el IV Premi Patxin que fan al seu web fent clic aquí.

El Premi Patxín Mitjans Notícies

Comments are closed.

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies