Audenis parla al seu web sobre el 4t Premi Patxin

Audenis es una botiga d’instruments i accessoris musicals fundada el 1928 i situada a l’Eixample de Barcelona. La seva oferta es completa amb un extens fons de partitures i llibres de música. Amb un nombre superior als 32.000 títols, el seu catàleg de partitures és un dels més amplis del mercat musical. S’hi pot trobar obres per a tots els instruments sols, acompanyats o en grups de cambra i partitures de butxaca. Cal remarcar una secció dedicada a la música de cambra fàcil i una altra corresponent a la música vocal incloent-hi obres per a cor, solistes i òperes.

Audenis dóna suport al projecte oferint al nens que integren les Big Bands la possibilitat d’accedir a instruments de qualitat amb unes condicions molt favorables.

Aquest es el text íntegre de la noticia:

El dissabte 18 de juny es va fer el lliurament del 4t Premi Patxín al bateria Aldo Caviglia. Des del curs 2007-2008 l’AMPA i l’Escola de la Concepció organitzen el Premi Patxin que s’atorga a les entitats, formacions o persones que donen suport al projecte de música de l’Escola. El primer guardó va ser lliurat el juny del 2008 a La Locomotora Negra. A la festa del lliurament hi van participar totes les big bands de l’Escola de la Concepció acompanyats del guardonat i de convidats especials de formacions de jazz emblemàtiques com La Locomotora Negra, Sant Andreu Jazz Band o La Vella Dixieland.

Podeu veure la noticia sobre el IV Premi Patxin que fan al seu web fent clic aquí.

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies