Carme Canela amb les Big Bands Concepció

Fa uns dies les Big bands de l’escola van rebre una visita molt especia: la Carme Canela, que aquest curs ha acceptat ser la padrina del nostre projecte musical. Durant tot un matí va poder conèixer els nostres petits músics i compartir amb ells assajos i cançons. Va ser una experiència molt enriquidora per a tots, que acosta a la Big Band Star, la Big Band Blue, la Big Band Yellow i la Big Band Rocket a aquesta extraordinària vocalista que enguany gaudim del luxe de tenir com a padrina musical.

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies