Un jardí-hort vertical al pati de l’escola

Aquest mes de maig, farem un hort vertical a l’escola. Ens voleu venir a ajudar a muntar-lo?

L’objectiu d’aquest projecte és la construcció d’un jardí-hort per a l’escola de La Concepció. El procés de projecte i producció es durà a terme des del  13 al 24 de maig de 2014.

El projecte el desenvoluparan els nens de la classe dels Dofins de 1er de primària de l’Escola de la Concepció juntament amb estudiants de disseny i d’art  provinents de dues escoles, una de Barcelona i una altra de Los Angeles, Califòrnia.

Per a la construcció de l’hort el dia 24 de maig convidem totes les famílies de l’escola a participar-hi, juntament amb els professors i els alumnes de les escoles de disseny OTIS (Los Angeles) i IED (Barcelona).

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies