De 3er a 6è convidats a un assaig de luxe

El padrí d’enguany Sergi Vergés els ha convidat aquest matí a l’assaig del concert que es farà aquesta nit al conservatori del Liceu.

El nostre padrí dirigeix a la Carme Canela, padrina de l’any passat de les Big Bands, i la Laura Simó, dues cantants de primer nivel!

Els petits músics hi han anat encantats!

Aquest es el programa del concert:

Liceu Big Band amb Carme Canela i Laura Simó, el proper 22 de maig

22 de maig a les 20h

LLoc: auditori del Conservatori del Liceu

CARME CANELA I LAURA SIMÓ EN CONCERT

Direcció: SERGI VERGÉS

Carme Canela i Laura Simó ténen una dilatada carrera, tant en solitari -com ho avalen els seus diferents treballs discogràfics i col·laboracions en projectes de diversos estils musicals- com compartint escenari amb el sextet Estamos Reunidas o amb diverses big bands.

Sergi Vergés és trombonista, arranjador i director de la big band del Conservatori Superior del Liceu (Barcelona) i la JODR (Jazz Orquestra del Raval). Un músic complet que ha inclinat la seva carrera cap als arranjaments i la direcció de formacions de gran format. Canela, Simó i Vergés han coincidit moltes vegades en diferents escenaris i projectes, i ens presenten aquest projecte amb arranjaments per a big band i secció de cordes.

LA FORMACIÓ EN ESCENA LA BIG BAND I LA SECCIÓ DE LES CORDES:

 • 5 primers violins
 • 4 segons violins
 • 3 violes
 • 2 violoncels
 • 4 trompetes
 • 4 trombons
 • 5 saxos
 • piano
 • contrabaix
 • guitarra
 • bateria
 • percussió

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies