Crònica del muntatge de la biblioteca

El muntatge va acabar dissabte cap a les 17:30, amb els supervivents Ben Cavallini (p3,p5,3er) i Miquel Martínez (p5) al trepant i en Gorka Benítez (1er), trepant, veu i piano. Rematar el bricolatge amb música en directe és un privilegi al que poques escoles poden accedir. Nivellasso, eh!

Sobre el disseny inicial, vàrem fer algunes modificacions: separar una mica més els prestatges dels radiadors per no haver-los de retallar gaire (els budells d’un moble Ikea són una declaració d’amor a la lleugeresa: “menos es más… barato”), i desplaçar lleugerament les de la paret oposada per deixar lliure la porta d’accés a l’aula de 1er.

Ben passada l’hora de dinar, la dieta va ser austera, però no per això menys nutritiva: calamars “a la italiana” subministrats per la Susanna Spaghi (1er), quicos i cervesa. Fins gairebé el final van estar en Josep Badia (6è), veu de la sensatesa “nois: tenim un problema”, i també en Dani Berdala (2on) i en Matías Ruiz (2on), tres “potes negres” de l’Escola sense els que no haguéssim arribat a bon port. La Sol (p4) i la Vanessa (p3,p4), cargolant tot el que queia a les seves mans. En representació dels alumnes, la Matilde Rivolta (p5), una crack amb un martell a les mans, i el seu pare Matteo, tuning manager, què millor que un vero artigiano pels prestatges que calia modificar!. I, com no, mencionar en Dani González (2on), primera aparició matinera amb les seves maletes pro, o a la Marga Maré (5è) i en Pau Vila (5è), que al càrrec de l’estanteria mòbil, figuren per dret propi en la categoría de socis mítics, amb els Starsky & Hutch, Carson & Carson o Pepe Gotera & Otilio (ho sento, alguns tenim una edat). I segur que ens deixem algú…

I a tots els que estàveu en esperit: A la propera, menys esperit i més carn, bonics 😉
Feliç Sant Jordi a tots!!

La comissió de la biblioteca

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies