Taller de disseny: millora dels espais de l’escola

Què és?

El projecte proposa un procés de disseny per a la millora dels espais de l’Escola de La Concepció. Els nens ja han començat a proposar què creuen que és necessari millorar. El procés de projecte i producció es durà a terme des del 17 al 29 de maig de 2015.

Qui participa?

Els nens de les classes de 1er i de 2on de primària de l’Escola de la Concepció i estudiants de Disseny i d’Art de dues escoles punteres: IED Barcelona i OTIS Los Angeles.

Per què es fa?

Aquest és un projecte d’intercanvi cultural, lingüístic i d’introducció dels nens en els processos de Disseny. Els nens de les classes de 1er i 2on de primària de l’Escola de la Concepció, de 6 a 8 anys, aprendran a dissenyar i construir les seves propostes amb l’ajuda dels joves futurs dissenyadors de l’IED i d’OTIS.

El projecte fomenta la comunicació intergeneracional i intercultural a través dels processos de Disseny per a trobar solució als problemes amb els espais i els objectes de l’escola. Es tracta d’un projecte innovador, carismàtic i divertit pensat específicament per a l’Escola de la Concepció pels professors Bet Cantallops (IED), Todd Erlandson i Sherry Hoffman (OTIS).

Videos de presentació:

Aquí sota us deixem els videos de presentació prèvia al projecte que han fet els alumnes de disseny i els alumnes de 2on de l’Escola de la Concepció:

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies