Xerrada-Col.loqui sobre les USEE

Des de la comissió d’inclusiva, ens arriba la invitació de l’Associació ASPANIAS a totes les famílies per assistir a la xerrada-col·loqui sobre “La USEE com a eix vertebrador de l’escola inclusiva”. En el mateix acte, que tindrà lloc al Centre Cultural Casa Elizalde el dia 17 de febrer a les 17:00, es farà la presentació de la “Guia per a la creació d’una comissió inclusiva”.

Podeu clicar la icona per descarregar la invitació.

(Per confirmar assistència, cal telefonar a la seu d’ASPANIAS: 93 487 22 77)

Un comentari

Els comentaris estan tancats.

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies