Urgent! Es necessiten voluntaris per a la Biblioteca.

La comissió de Biblioteca segueix treballant de valent i ara els cal l’ajuda de voluntaris per a inserir els llibres catalogats al sistema informàtic èPergam.
Aquest programa, usat per les biblioteques escolars, permet entrar els llibres a una base de dades que facilitarà la instal.lació d’un sistema de préstec de llibres per als alumnes i el seu control per part de l’escola.
Al document adjunt, trobareu especificats els passos a seguir per a tots aquells que puguin destinar part del seu temps en una tasca clau per al bon funcionament d’aquesta Biblioteca que gaudiran tots els alumnes de la Concepció.

Gràcies!

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies