Col.laborem en un nou projecte de l’IED

L’IED, Instituto Europeo di Design, comença aquest dijous un projecte d’adequació dels espais urbans al voltant de les escoles.
Des de l’IED, s’ha fet una tria de les escoles de la Xarxa d’AMPA de l’Eixample que hi estaven interessades i la Concepció finalment en formarà part.

Així doncs, tornarem a tenir entre nosaltres els estudiants d’aquest centre que, en una primera fase d’investigació, vindran a l’hora d’entrada i sortida per a poder parlar amb les persones que fem servir els passatges i els carrers que envolten l’escola. No només entrevistaran treballadors i compradors del mercat, sinó també famílies de l’escola i nens. (Com que és possible que facin fotos i vídeos, portaran un full per a demanar autorització de reproducció de la imatge dels nens en els seus treballs.)
Estem impacients per a conèixer els fruits que doni aquest projecte!

Per a veure altres projectes de l’IED en què l’Escola ha participat, podeu visitar els següents enllaços:

http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/eixample/patis-mes-verds-3295689
https://escolaconcepcio.com/ampa/wp-content/uploads/2015/12/TALLER-dISSENY-ARA-CRIATURES.pdf

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies