L’Ampa et necessita!

Ets un gourmet i a més, saps comptar calories? El teu fort són les files, els assentaments i les columnes? O potser t’emociona la Nouvelle Vague? Et diuen lletraferit? T’interessen tant la robòtica, com els escacs?

Tots tenim un punt fort i segur que amb la teva participació pots donat un cop de mà a les comissions de l’AMPA que ara tant ens necessiten!

Comissió de menjador: la seva tasca és essencial per als alumnes de l’escola, ja que s’ocupa de supervisar la qualitat dels menús mensualsvetlla pel correcte funcionament del servei de cuina i de les activitats de lleure realitzades abans i després de l’àpat.
(Si vols participar,  pots contactar amb Miquel o Mireia: menjadorconcepcio@gmail.com)

Comissió d’economia: gestiona i administra les diferents actuacions que s’impulsen des de l’AMPA, controla els ingressos i els pagaments a les empreses contractades, el menjador i les activitats extraescolars, entre d’altres.
(Si vols participar, pots contactar amb Ben Cavallini: tesoreriaampaconcepcio@gmail.com)

Comissió d’activitats extraescolars: s’ocupa d’organitzar i gestionar les activitats extraescolars per tal de complementar l’oferta escolar a nivell d’horaris i activitats educatives.
(Si vols participar, pots contactar amb Ruth, Nina o Muriel: aaeeconcepcio@gmail.com)

Comissió de biblioteca: té l’objectiu de dinamitzar la biblioteca, renovar el fons de llibres i també incloure’ls al sistema de préstec. Igualment, s’està ocupant d’iniciar el nou servei de videoteca.
(Si vols participar, pots contactar amb Vanessa o Sara: bibliotecaconcepcio@gmail.com)

Comissió d’audiovisuals: és la comissió responsable de gravar totes les actuacions que fan les nostres big bands, així com els actes o festes de l’escola i editar el material audiovisual perquè després tothom en pugui gaudir.
(Si vols participar, contacta amb la Lluïsa Cuchillo: lluisa.cuchillo@gmail.com)

Segur que pots ajudar.  L’ampa et necessita!

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies