Nou decret sobre l’escola inclusiva

El conegut com a Decret de l’atenció educativa a l’alumnat en el marc d’un sistema inclusiu està arribant a la recta final i la setmana passada ja es va presentar a les entitats socials.

Segons El Diari de l’Educació, aquest decret sobre l’escola inclusiva no només consagra el dret a decidir dels pares, sinó que aborda la reconversió dels centres d’educació especial, elimina la categorització mèdica dels alumnes i intenta posar fi a les “aules USEE”.

La norma, a més, blindarà el dret de les famílies a portar els fills a centres ordinaris i ha de permetre impulsar el model d’escola inclusiva que tots desitgem.

Podeu llegir més sobre aquesta notícia a: El Diari de l’Educació

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies