Important: beques i recull de signatures

Malauradament, enguany les beques del Ministeri d’Educació exclouen per primer cop a mils d’alumnes amb necessitats educatives especials per Transtorn Específic del Llenguatge (TEL). Us deixem aquí l’enllaç a l’article on s’explica la situació actual i des d’on es pot signar la petició al Govern per tal que aquests alumnes puguin ser beneficiaris de les ajudes.

Igualment, en aquest enllaç trobareu informació important sobre les Beques i Ajudes del Ministeri per alumnes amb necessitat específica de suport educatiu. Alerta amb el plaç de presentació: fins al 29 de setembre!

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies