Berenar literari

El projecte de renovació de la biblioteca de l’escola iniciat fa dos anys, ja s’ha fet realitat gràcies a l’esforç conjunt de l’escola, el Consorci d’Educació i l’Ampa.
La setmana del 17 al 21 d’octubre s’inaugura finalment la nova biblioteca de l’escola!
Per celebrar-ho, la comissió de Biblioteca està organitzant un berenar literari el divendres 21 d’octubre a les 17:00 i hi estem tots convidats.
El mateix divendres i durant els dies previs, la comissió de Biblioteca necessitarà voluntaris per a controlar espais, decorar, fer cartells… Us animem a participar! Tots els interessats poden escriure a bibliotecaconcepcio@gmail.com

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies