Programa de suport educatiu a les famílies 2016-17

Coneixeu les xerrades formatives que l’Ajuntament proposa en el marc del Programa de Suport Educatiu a les Famílies?

Entre molts títols interessants hi podeu trobar:

“Autoritat i límits”; “La comunicació a casa”; “Donem joc, donem opcions: Taller sobre jocs i joguines no sexistes”;“Educar en els hàbits a casa”; “Educar en l’autonomia personal“; “Educació sexual“; “El bullying: una responsabilitat de tothom”; “La feina d’escola arriba a casa. Hem d’ajudar-los?”;“ L’ús responsable dels dispositius mòbils” …

Al pdf adjunt trobareu el catàleg de les Accions Formatives 2016 amb les novetats d’enguany.

Atenció: la preinscripció és fins el 14 d’octubre i s’ha de fer a través del web!

http://ajuntament.barcelona.cat/educacio/ca/programafamilies

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies