Exposició dels alumnes sobre la rumba catalana

L’equip de mestres ens explica que seguint el fil de l’eix transversal d’enguany, aquest trimestre a l’assignatura de Medi s’han treballat diferents aspectes relacionats amb la rumba catalana. Paral.lelament, a Llengua i Música, s’han escoltat i creat cançons populars relacionades amb el sorgiment d’aquest tipus de música.

Així doncs, el proper dimecres 21 totes les famílies estem convidades a les exposicions i interpretacions de les cançons creades.

Les presentacions començaran a les 9:15 i acabaran cap a les 10:15 tot fent un recorregut pels diferents cicles.

Per tal de distribuir a tot el públic hi haurà 3 punts de trobada:

– Al pati: famílies de 1r, 2n i p4

– Al gimnàs: famílies de 3r, 4t i p3

– A la plaça (l’entrada): famílies de 5è, 6è i p5.

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies