Xerrada sobre “Autoritat i límits”

Dins el programa de Suport Educatiu a les famílies, ens proposen la xerrada sobre “Autoritat i límits” dedicada a les famílies d’infantil:

“Concepte d’autoritat. La importància d’establir els límits: les normes negociables i no negociables. Manteniment del pactes negociats, arguments, discurs vàlid, por d’equivocar-nos, penediment, malestar… Com resoldre conflictes amb els nostres fills i filles.”
La xerrada serà a càrrec de Mònica Vázquez el 26 de gener a les 18:00 a l’escola, però cal un mínim d’assistents perquè tingui lloc.

Si us plau, les persones interessades adreceu-vos a:

inclusivaconcepcio@gmail.com

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies