Visca la Rumba!

Per recordar l’espectacular presentació sobre la Rumba catalana de dimecres passat, us deixem un enllaç a algunes de les imatges que vam poder robar durant aquell matí.

Però el millor de tot és el cançoner que ens ha fet arribar l’escola : en ell es recull la feina feta per tots els cursos que han participat en l’elaboració no només dels textos, sinó també de les il.lustracions!

Us animeu a cantar una jota amb els vostres fills? Podeu descarregar-vos el cançoner clicant a la icona inferior.

Bon Nadal a tothom!

 

 

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies