Carnestoltes a ritme de rumba!

Arriba Carnestoltes i els alumnes de la Concepció ja preparen una indumentària ben rumbera per sortir a desfilar.

Com cada any, l’entrada de l’escola tindrà una decoració espectacular que serà sorpresa pels alumnes, una decoració que no es pot fer sense l’ajuda de pares i mares. El muntatge es farà dijous 23 a partir de les 18.30 i calen mans! Qui vulgui ajudar, pot contactar amb Daniel Berdala per email a:  daniel@danielberdala.com.

Divendres 24 a les 15:45 començarà la rua des de la porta principal. Podeu venir disfressats, tirar confetti, portar perruca…tot és benvingut per animar la desfilada i tots hi som convidats!

Després de la rua, les famílies podran recollir els nens a les 16:30 i a les 17:00 s’obriran de nou les portes del pati per a fer l’esperada xocolatada. Us animem a portar pastissos, fruita, coques o el què us hi agradaria sucar.

En Resum:
dijous 23, decoració de l’entrada a partir de les 18:30
divendres 24, rua a les 15:35; recollida a les 16:30; xocolatada a les 17:00

Visca el Rei Carnestoltes!

(Les activitats extraescolars de divendres es duran a terme amb normalitat. Per a intentar mantenir cert ordre en les activitats, ens avisen que no es podran alternar extraescolars i xocolatada: cal escollir una de les opcions i deixar de fer l’altra. Gràcies!)

 

 

Imatge: Peret en un fotograma d’ Amor a todo gas,  Ramón Torrado, 1969

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies