Recollida solidària d’aliments

Aquest cap de setmana, durant la Festa major de l’Eixample, es durà a terme una recollida solidària d’aliments dins el projecte La Merienda. Podeu col.laborar-hi portant llet, oli, cafè, pa de motlle, magdalenes, sucre, paper de cuina, bolleria empaquetada, embotits…
La recollida l’organitza Süd Integración, una associació sense ànim de lucre destinada a ajudar a les persones sense llar i que tindrà la carpa entre els carrers Aragó i València durant la Fira modernista.

Trobareu més informació als pdf adjunts.

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies