Rafalito Salazar, padrí de les big bands

El padrí de les big bands d’enguany és un músic de llarguíssima trajectòria en el món de la rumba catalana: Rafalito Salazar!

Des dels anys que va tocar amb el gran Gato Pérez, fins a la formació del grup Ai, Ai, Ai, la vida de Rafalito ha girat entorn de la rumba i és, sens dubte, una de les llegendes vives d’aquest estil musical.

Els alumnes de la Concepció ja l’han conegut i fins i tot han tocat amb ell!

(Podeu sentir-lo amb Gato Pérez en aquest enllaç i disfrutar un dels seus temes més recents aquí.)

 

 

 

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies