Xerrada “Eixamplem diversitats”

Benvolgudes famílies,

L’Escola es planteja fer unes xerrades dirigides a l’alumnat de 5è i 6è en les quals es treballarà la prevenció de la LGTBIfòbia.

Les xerrades estan organitzades per TRAMA (www.tramacultura.org), en les quals es treballa la prevenció de la LGTBIfòbia (lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals).

Es va considerar adient complementar aquestes xerrades amb sessions formatives dirigides a les famílies. Així que mitjançant l’exposició teòrica, el visionat d’imatges i peces audiovisuals, i el debat participatiu es dinamitzarà la sessió sobre la prevenció de la LGTBIfòbia i la promoció de la diversitat de gènere, sexual, afectiva i familiar.

Es tracta d’una sessió orientada a fi que les famílies puguin conèixer quins continguts es treballaran amb l’alumnat de 5è i 6è, així com també adquirir els conceptes i  poder  acompanyar l’alumne des de casa, resoldre dubtes, etc.

LLOC I HORARI:
Escola de la Concepció, dijous 2 de novembre a les 17:30 h.
No hi haurà servei d’acollida.

ADREÇAT A:
Principalment a les famílies de 5è i 6è, però està oberta a totes les famílies que hi estiguin interessades.

Confirmeu la vostra assistència al correu de la Comissió Inclusiva.
comissioinclusivaconcepcio@gmail.com

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies