Visca el Carnestoltes!

Atenció famílies que el Carnestoltes és a punt d’arribar i tenim un seguit de convocatòries que no podem defugir.

En primer lloc, tenim la decoració de l’entrada de l’escola i necessitarem voluntaris per decorar la porta de l’escola. La convocatòria és el dijous 8 de febrer a les 18:30 h. L’endemà quan els nens arribin al matí trobaran una entrada espectacular!

Animeu-vos, quantes més mans millor!

La rua de l’escola sortirà el divendres 9 de febrer a les 15:45 h per la porta principal. És el dia més sonat del curs i els alumnes de la Concepció ja preparen la indumentària per sortir a desfilar.

Visca el rei Carnestoltes!

I finalment, com que sabem que als nens els encanta celebrar el Carnestoltes, aquest any us proposem participar a la 1a Rua de Carnestoltes de la Dreta de l’Eixample, promoguda per l’associació COR Eixample i en la qual altres escoles del barri també hi són convidades. La rua se celebrarà el dissabte 10 de febrer a partir de les 10:30 h.

El programa és el següent:

10:30 Concentració de comparses al passatge de les Escoles.

10:45 Rebuda, presentació i ball al Mercat de la Concepció.

11:00 Sortida de comparses.

11:45 Arribada al passeig de Sant Joan amb carrer Provença.

12:00 Esmorzar xocolatada.

12:30 Actuacions musicals.

Per tal de divulgar l’eix transversal d’aquest curs, el món àrab, proposem que els nens vagin amb les mateixes disfresses que portaran a la rua organitzada per l’escola.

Des de l’associació COR Eixample ens demanen un número aproximat de participants, així que us demanem que confirmeu el més aviat possible la participació dels vostres fills enviant un correu a: festesconcepcio@gmail.com

Us hi esperem!!!

Comissió de Festes

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies