L’antiga Roma al menjador

Aquesta setmana l’antiga Roma és la protagonista en les activitats de menjador. L’equip de menjador organitza un conjunt d’activitats relacionades amb  la cultura de l’antiga Roma: jocs, manualitats, cinema, contes i titelles, i un dinar ben especial divendres com a cloenda de la setmana dedicada a aquesta cultura.

Els alumnes aprendran a fer corones i mosaics, així com també  jugaran com els antics romans. Si voleu veure el detall de les diferents activitats corresponents a cada curs cliqueu l’enllaç següent: Activitats de l’antiga Roma.

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies