Un vestíbul ple de peixos!

Ja tenim el vestíbul  ple de peixos i d’altres espècies marines autòctones de la Concepció, i per això donem les gràcies al voluntariat que va col·laborar de valent en les diferents tasques, per representar el Mediterrani en aquest espai de l’escola.

Us hem deixat unes quantes imatges de bona part del procés, cliqueu aquí.

Recordem que la Mediterrània social i cultural és l’eix transversal de l’escola i que durant el curs els nens i les nenes treballaran diferents temes amb relació a aquest eix transversal. Els materials treballats també els afegiran al conjunt de l’espai.

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies