Manifest de la Coordinadora d’AFA i AMPA de la Dreta de l’Eixample

La Comissió de Relacions Institucionals de la Concepció es reuneix periòdicament amb la resta de les AMPA d’escoles públiques de la Dreta de l’Eixample, on es tracten temes comuns, s’identifiquen els problemes i les necessitats específiques de cada centre. De l’última reunió va sorgir la necessitat de fer un manifest conjunt de denúncia de la situació de l’escola pública a la Dreta de l’Eixample, un cop finalitzat el procés de preinscripció escolar per al curs 2019-2020 i analitzades les dades disponibles.

El “Manifest de denúncia de la situació de l’escola pública de la Coordinadora d’AFA i AMPA de la Dreta de l’Eixample” el podeu llegir al següent enllaç: MANIFEST

 

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies