12è Premi Patxín

El 12è Premi Patxín, la  festa de les big bands de l’escola, arrencarà aquest dissabte 15, a partir de les 10.30 h, al carrer Girona entre València i Aragó. La Big Band Galaxy de 3r,  la Big Band Mystery de 4t, la Big Band Moon de 5è i la Big Band Flash de 6è encapçalen el cartell, juntament amb el padrí d’aquest any, l’Horacio Fumero.

Durant la jornada també hi haurà un taller de reciclatge a càrrec del Districte, instal·lat en una de les carpes del carrer Girona. Clica aquí per a més informació. També s’ha volgut donar visibilitat als treballs del I Jocs Florals i estaran exposats en una altra carpa.

Esperem també les vostres propostes divertides i originals i us animem a participar en el tradicional concurs de pastissos. Els premis s’atorgaran després de l’esperada fideuà del Ramon.

Dona un cop d’ull al programa del Patxín i… que no pari la música!

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies