Anar al contingut →

Viu la Castanyada a l’escola

Un any més amb la tardor arriba la festa de la Castanyada a l’escola. Els preparatius ja han començat aquest matí gràcies als voluntaris que han preparat les castanyes per coure-les, així que aquesta tarda us esperem a tots per gaudir plenament de la festa.

Doneu una ullada al full informatiu amb tots els detalls de la convocatòria i fem una castanyada ben dolça, divertida, sostenible, inclusiva…

Que no hi manqui de res ni ningú!

 

 

Convocatòries L'Ampa informa

Comments are closed.

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies