El bosc del vestíbul

Com ja sabeu, el tema de l’eix transversal d’aquest any, Salvem la terra, es va convertir en un repte per transformar el vestíbul de l’escola en un bosc preciós. Ho vam tornar a fer! El repte es va aconseguir gràcies a la col·laboració de molts voluntaris i voluntàries disposats a retallar, pintar, enfilar-se a l’escala i usar eines de tota mena.

Us deixem un recull d’imatges i vídeos de la jornada.

Moltes gràcies a tots i a totes, i a la Comissió de Festes per fer-ho possible!

I aprofitem aquesta dosi de creativitat per afegir un vídeo d’uns dibuixos que van fer els alumnes de 5è i 6è a l’escola; descobriu qui és el vostre fill o la vostra filla.

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies