Eixample respira

L’AMPA de l’Escola de la Concepció s’ha adherit a la campanya de les escoles de Barcelona per un aire net en què es demana un programa seriós i exhaustiu per tal de revertir el nivell de contaminació a la nostra ciutat que afecta els nostres infants i joves.

Atès les últimes notícies i informes sobre les conseqüències que provoca l’exposició a la contaminació atmosfèrica a Barcelona, les famílies i escoles sotasignants exigim un canvi de model per tal de resoldre el greu problema de salut pública que se’n deriva.

Per saber-ne més llegiu la carta de les escoles de Barcelona per un aire net.

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies