Ja has votat? Dos projectes de La Concepció a la fase final del procés Decidim.Barcelona.

Del 10 al 20 de juny totes les persones majors de 14 anys empadronades a Barcelona poden decidir amb el seu vot quins projectes es durant a terme en el marc dels pressupostos participactius de l’Ajuntament de Barcelona. Poden escollir entre tots els projectes que han arribat al tram final d’aquest procés a través de la web Decidim.Barcelona.

Des de l’AFA s’han impulsat 2 projectes i gràcies a tots els vots aconseguits s’ha aconseguit que aquests projectes arribin al tram final de votacions:

  1. Ampliem la zona d’esbarjo i verda de l’Escola de la Concepció
  2. Preparem l’Escola de la Concepció per al canvi climàtic

Per a poder fer realitat aquests projectes falta molt poc però ens calen molts vots. Us demanem que animeu a les persones que tingueu a prop que s’impliquin en aquest procés i en concret que donin suport als notres projectes!

Totes les persones majors de 14 anys empadronades a Barcelona poden votar per a projectes de fins a 2 districtes, aquell en el qual resideixin i un altre districte de la ciutat. A cada districte que es seleccioni (un o dos), es podran votar tants projectes com es consideri, a partir d’un mínim de 2, i fins a exhaurir la dotació pressupostària assignada al districte.

Primer de tot, recordeu, cal registrar-se. Ho podeu fer aquí: https://www.decidim.barcelona/users/sign_up

Trobareu més informació sobre com registrar-se i votar al següent enllaç: https://www.decidim.barcelona/processes/PressupostosParticipatius

Per animar a tothom, els alumnes de la classe de tercer han preparat aquest vídeo:

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies