Torna el Premi Patxin!

El proper dissabte 19 de juny es farà entrega del XIII Premi Patxin al músic Pep Pascual “Pepino” en un acte que tindrà lloc al carrer Girona (entre els carrers Aragó i València) i en el que hi posaran molta música les quatre Bigs Bands de l’escola.

L’acte començarà a les 10:30 amb l’actuació de la Big Band Storm Stars (3er), seguida de la Big Band Game (4rt), posteriorment la Big Band Galaxy (5è) i per últim amb l’actuació de la Big Band Mistery (6è) que aquest curs s’acomiaden de l’escola.

Si voleu saber més del premiat d’enguany, el músic Pep Pascual “Pepino”, trobareu més informació AQUÍ.

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies