Un Patxín ben dissenyat

Des de finals de maig, els alumnes de la Concepció, des de 6 fins a 8 anys, han estat treballant conjuntament amb els estudiants de Disseny de Producte i d’Interiors de l’IED per a millorar tant els espais, com el funcionament del Premi Patxín.
A més de la introducció dels nens en els processos del disseny, aquest projecte ha implicat un intercanvi cultural i lingüístic i ha fonamentat inevitablement la comunicació intergeneracional.

Durant el procés, s’han analitzat els espais i les diferents fases del Premi Patxín per tal de resoldre problemes i millorar el funcionament de l’acte. A partir de les idees compartides entre estudiants i nens, s’han fet esbossos, maquetes i finalment s’ha decidit quines propostes es durien a terme el proper 18 de juny.

Gaudirem del resultat d’aquesta gran feina al IX Premi Patxín!

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies