S’apropa el Premi Patxín!

Falten només 3 dies per una de les cites més esperades de l’any: aquest dissabte 18 de juny, a les 11:00, tindrà lloc el Premi Patxín al Passatge de l’escola i el padrí de les big bands és, ni més ni menys que Francesc Burrull!

Com sabeu, aquesta edició, a més, estarà marcada per la intervenció dels estudiants de l’Ied que han treballat amb els alumnes de 1r i 2n de l’escola per a la millora del disseny i el funcionament de l’acte.

Si voleu col.laborar en el muntatge de divendres tarda, dissabte matí o en el desmuntatge posterior al concert, poseu-vos en contacte amb els delegats de música del vostre curs o bé amb la comissió de música:  comissiodemusica@gmail.com.

Com més mans millor!

(Aquest any tingueu en compte que l’escenari arribarà fins al carrer Bruc i la porta principal del passatge estarà tancada. Els joves intèrprets faran la seva entrada i sortida per la porta d’emergència del c/Bruc)

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies