Ajudes PUA

Ja s’ha obert el termini per a la presentació dels formularis de sol·licitud de les ajudes PUA.

Des del 3 de juny fins al 2 d’agost de 2017 es poden sol.licitar aquestes prestacions que tenen l’objectiu de millorar la qualitat de vida i fomentar la integració social  de les persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial, tot contribuint a les despeses ocasionades per l’adquisició de productes i actuacions destinades a permetre la promoció de l’autonomia personal.

Trobareu més informació clicant aquest enllaç.

 

 

Cookies

Aquest web utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació i per recopilar dades estadístiques únicament. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. Per a més informació, llegeix la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies